O Nas

Apartma se nahaja v zaledju Slovenske obale v kraju Boršt. Boršt je vasica, ki je blizu morja in je od kraja Koper oddaljena približno 11 kilometrov. Okolju pravimo tudi Istra katerega obdajajo vinogradi in oljčniki. Če iščete proste apartmaje na slovenski obali je Istrian Olive Villa dobra izbira.

Zgrajen je v tradicionalnem Istrskem slogu, notranjost pa je opremljena z modernim stilom. Za goste je na voljo tudi ogrevan bazen z možnostjo masaže in funkcijo plavanja proti vodnem toku.

Zraven bazena je tuš, ležalniki in dostop do kopalnice iz vrta, tako da vam ne rabi hoditi v kopalnico v notranjost hiše.

Pred apartmajem je tudi pokrita terasa, ki vas bo varovala pred soncem. Pod teraso je miza, žar ter umivalnik. Odlična kombinacija za piknike in uživanje ob bazenu.

Apartma ima 2 nadstropja. Pritličje v katerem sta kuhinja in dnevna soba. Tukaj najdete kavč, majhno mizico, televizijo, veliko jedilno mizo, indukcijski štedilnik, hladilnik, pečico, pomivalni stroj ter ves pribor za kuhanje. V prvem nadstropju pa sta dve spalnici in še ena kopalnica. V prvi sobi sta dve enojni postelji v drugi pa ena dvojna postelja ter ena enojna postelja. Seveda lahko dodamo tudi otroško posteljo ter še kakšno dodatno posteljo (po potrebi).

Gostje imajo tudi zastonj parking na voljo takoj zraven hiše.

Seveda nudimo tudi ostale stvari kot so brezžična povezava, kabelska televizija, klimatska naprava.

Slike našega apartmaja si lahko ogledate pod zavihkom Galerija.

Za več informacij nas lahko kontaktirate.

Kje se nahajamo?